Városlista
2024. június 28, péntek - Levente, Irén

Hírek

2011. Október 09. 14:41, vasárnap | Sport
Forrás: MTI

Vettel újra megvédte világbajnoki címét

Vettel újra megvédte világbajnoki címét

Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája harmadik lett a Forma-1-es Japán Nagydíjon, így négy futammal a zárás előtt behozhatatlan előnybe került, és megvédte világbajnoki címét.

A vasárnapi versenyt a brit Jenson Button (McLaren) nyerte, a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) lett a második. A 24 éves és 98 napos Vettel, aki az idén eddig kilenc futamgyőzelmet könyvelhetett el, minden idők legfiatalabb kétszeres F1-es világbajnoka lett.

A címvédő, akinek a verseny előtt csak egy pont hiányzott az újabb sikeréhez, az élről rajtolt, de Buttonnak a viadal első harmada után sikerült megelőznie, majd Alonso is elébe került. (pr)

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 27. 14:39, csütörtök | Sport

Rossi: nem élveztem ennek az EB-nek egyetlen percét sem

A magyar labdarúgó-válogatott csoportkörös búcsúja után Marco Rossi szövetségi kapitány ugyan néhány dolgon változtatna az Európa-bajnoki felkészülésen, de ezeket csupán apróságnak nevezte.

2024. Június 27. 07:37, csütörtök | Sport

Emberelőnyben harcolták ki a továbbjutást a törökök

A török válogatott 2-1-re legyőzte a 20. perctől emberhátrányban játszó cseh csapatot a labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó, harmadik fordulójában Hamburgban.

2024. Június 27. 07:34, csütörtök | Sport

Georgiai győzelem és meglepetés-továbbjutás

Az újonc georgiai válogatott meglepetésre nyolcaddöntőbe jutott a labdarúgó Európa-bajnokságon, miután az F csoport utolsó, harmadik fordulójában 2-0-ra legyőzte a már biztos csoportelső portugál csapatot szerdán Gelsenkirchenben.

2024. Június 27. 07:33, csütörtök | Sport

Kiesett a magyar labdarúgó-válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán kiesett a németországi Európa-bajnokságon, mivel a csoportkör végén a harmadikok tabelláján a nyolcaddöntőről éppen lemaradó ötödik helyen zárt.