Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2018. Május 01. 07:34, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Először az autót ütötte, utána az egyik utast

Először az autót ütötte, utána az egyik utast

A veszprémi rendőrök vádemelési javaslattal fejeztek be egy közlekedés biztonsága elleni bűntett és más bűncselekmények miatt indított nyomozást.

Egy 26 éves helyi lakos 2017. október 14-én 19 óra körül gyalogosan közlekedett Ősi belterületén. Ennek során mindenféle előzmény nélkül egy mellette elhaladó személygépkocsi motorháztetejére, illetve annak hátsó szélvédőjére is ököllel rácsapott. Ezt követően a járművezető megállt az út szélén, két utasa kiszállt a gépkocsiból, és szóváltásba keveredtek a férfival. A vita hevében a gyanúsított egyikükre szintén rátámadt és többször megütötte. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a napokban fejezte be a 26 éves ősi férfi ellen közlekedés biztonsága elleni bűntett, valamint garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. Az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Címkék: autó, rendőr, utas, veszprém

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket