Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2011. November 18. 07:10, péntek | Sport
Forrás: mno.hu/MTI

Alig játszott idén, most visszatér

Alig játszott idén, most visszatér

Jövő szerdán húga, Serena elleni bemutató mérkőzésen Kolumbiában tér vissza a volt világelső Venus Williams, aki szeptember elején autoimmun betegsége miatt visszalépett az amerikai nyílt teniszbajnokságtól.

„Komoly orvosi terápián vagyok túl, változtattam az étrendemen, sok zöldséget fogyasztok. Januárban, Új-Zélandon folytatom a versenysportot, nagy célom a londoni olimpia” – jelentette be a 31 éves sztár, akinél Sjögren-szindrómát állapítottak meg. Ez a kór befolyásolja az energia-háztartást és fáradtságot, valamint ízületi fájdalmakat okoz. A Williams nővérek december 3-án Milánóban is fellépnek egy páros bemutatón az olasz Francesca Schiavone és Flavia Pennetta ellen.

A hét Grand Slam-trófeánál tartó Venus – aki karrierje során 43 tornát nyert – az idén alig játszott: csípősérülés miatt nem állt ki harmadik fordulós meccsére a januári Australian Openen, csak júniusban tért vissza, aztán Wimbledon után kizárólag a US Open első fordulójában lépett pályára.

A sok kihagyás miatt jelenleg csak 103. a világranglistán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 07:45, kedd | Sport

A 98. percben szerzett góllal jutottak tovább az olaszok, ezzel nekünk is segítettek

A címvédő Olaszország nyolcaddöntőbe jutott a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon, mivel 1-1-es döntetlent játszott Horvátországgal hétfőn a csoportkör harmadik fordulójában, ezzel a B csoport második helyén végzett.

2024. Június 25. 06:00, kedd | Sport

Csoboth: ezerszer vagy kétezerszer visszanéztem a gólt

2024. Június 24. 16:48, hétfő | Sport

MAMS: Remek hangulat, kiváló egyéni teljesítmények a Magyar kupában!

Június 14-16. között rendezték az MBH Befektetési Bank Gyorsasági Országos Bajnokság és Magyar Kupa II. fordulóját!

2024. Június 24. 07:18, hétfő | Sport

Sallai: Barniért is küzdöttünk

A mérkőzés legjobbjának választott Sallai Roland szerint a magyar labdarúgó-válogatott a súlyos arcsérülést szenvedő Varga Barnabásért is küzdött a skótok ellen drámai küzdelemben 1-0-ra megnyert utolsó Európa-bajnoki csoportmérkőz