Városlista
2024. október 6, vasárnap - Renáta

Hírek

2017. Október 01. 09:41, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

A szokásosnál hidegebb idővel indult az október

A szokásosnál hidegebb idővel indult az október

A megszokottnál hidegebb idővel indult az október: Nyírlugoson mínusz 2 Celsius-foknál is hidegebb volt, s az országos átlag is több fokkal alacsonyabb volt az ilyenkor szokásosnál

- közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap reggel a Facebook-oldalán.
Mint írták: a minimumhőmérséklet országos átlaga 3 fok körül alakult, ez mintegy 6 fokkal alacsonyabb az ilyenkor szokásosnál. A meteorológiai szolgálat mérőhálózatán belül a legalacsonyabb hőmérsékletet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírlugoson mérték, ott mínusz 2,1 fokig hűlt le a levegő.

Bár idén ősszel nem volt még ilyen alacsony hőmérséklet, ez elmarad a napi minimum rekordtól: 1959. október elsején Nagykanizsán mínusz 4,2 fok volt - tették hozzá.

Az előrejelzés szerint a következő órákban a sok napsütés révén melegszik az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17-20 fok között alakul. Késő este 3-11 fok közé hűlhet le a levegő. Vasárnap nem várható csapadék.

Címkék: időjárás, október

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 06. 10:40, vasárnap | Belföld

Volánbusz: utolsó fázisához ért a kártyaterminálok telepítése a járműveken

Várhatóan az ősz végig lezárul a POS-terminálok telepítése a Volánbusz járművein, így hamarosan már az összes helyközi járatukon lehet majd fizetni bankkártyával vagy okoseszközzel - közölte a vállalat szombaton az MTI-vel.

2024. Október 06. 10:36, vasárnap | Belföld

A közmédia visszautasítja Magyar Péterék követeléseit

2024. Október 06. 10:36, vasárnap | Belföld

Aradi vértanúk - Felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az Országház előtt

Katonai tiszteletadás mellett ünnepélyesen felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az aradi vértanúk emléknapján, vasárnap reggel az Országház előtti Kossuth Lajos téren.

2024. Október 06. 10:35, vasárnap | Belföld

Íme az ötöslottó nyerőszámai