Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Július 03. 10:20, szerda | Belföld
Forrás: ujasz.hu

88 ezren fesztiváloztak az EFOTT-on, a sztárok is imádták

88 ezren fesztiváloztak az EFOTT-on, a sztárok is imádták

Jót bulizott az új nemzedék...

Stoppolók az út mellett, tömött buszmegállók, nevetéstől hangos zánkai vasútállomás – véget ért a 2013-as EFOTT. Az öt nap alatt 88 000 fesztiválozó fordult meg a Balaton parti Új Nemzedék Központban, hogy négy napig élvezzék a vizsga utáni létet.

A fesztiválon több neves hazai és külföldi előadó is megfordult, mint például Kowalsky meg a Vega, Punnany Massif, Quimby, Anima Sound System, Odett, Vad Fruttik, Supernem, Kiscsillag és még sokan mások. Külföldiek közül pedig a jó hangulatot a Faithless, a Kosheen a DJS és a N.O.H.A. biztosította.

A mentős sátorban idén fele annyian fordultak meg, mint tavaly, nagyságrendileg 300-an. A megfáradt fesztiválozók leggyakrabban fejfájás-csillapítóért tértek be, vagy horzsolásukat fertőtlenítették, de akadt olyan is, aki szúnyogcsípését vagy papucs-dörzsölt lábát kezeltette volna.

Címkék: EFOTT, zánka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket

2024. Szeptember 19. 15:28, csütörtök | Belföld

Árvíz - OVF: megkezdődött a Duna tetőzése a Szigetköznél